Firmaprofil

Schier Håndværker Service er en moderne og professionel murer-, tømrer-, maler- og håndværkervirksomhed.

I takt med, at firmaet er vokset, blev det i 2012 omdannet fra en enmandsvirksomhed til “Schier Håndværk Aps” – i daglig tale og i logoet hedder vi dog stadig Schier Håndværker Service.

I de første mange år var vores kerneydelse modernisering og nybygning af badeværelser, og denne type opgaver fylder stadig meget i ordrebogen – både for private, boligforeninger og erhverv. Med ansættelsen af en række specialiserede fagfolk kan vi i dag imidlertid tilbyde en bred vifte af løsninger inden for murer- maler- tømrer- og snedkerområdet. Her på hjemmesiden kan man holde sig orienteret om gennemførte faglige kurser.

Ud over de kompetencer vi besidder internt i virksomheden har vi også et mangeårigt samarbejde med specialister inden for VVS, El, glas og en række andre specialiserede fagområder.

Se mine kompetencer her:

Det betyder, at vi kan tilbyde at stå som hovedentreprenør inden for de fleste typer af byggerier, så du kun behøver have kontakt med én virksomhed.

Kontakt os for at få et bud på en løsning til din byggeopgave.

Ring +45 26 27 10 20. Eller skriv en E-mail til info@schier-aps.dk.

 

Dennis Schier, grundlægger og direktør siden år 2000
Vi er kåret til Årets Entreprenør i 2012, 2013, 2014, 2017 og 2019 af anmeld-håndværker.dk

Vi prøver ikke at være de billigste, men de bedste!

Jeg har drevet Schier Håndværker Service siden 2000. I den tid er virksomheden vokset fra at være en specialiseret enmandsvirksomhed til at være et bredt favnende entreprenørfirma med 8 fastansatte svende inden for specialerne tømrer, snedker, maler og murer. Hertil kommer fast samarbejde med en række specialister inden for blandt andet VVS og El.

Selv om firmaet er blevet større, har vores fokus ikke ændret sig: Vi vil levere kvalitetshåndværk i en tæt personlig dialog, og vi opfatter vores kunder som samarbejdspartnere. Netop forholdet til kunderne og deres positive anmeldelser har været stærkt medvirkende til, at vi i 2012, 2013, 2014, 2017 og 2019 blev kåret til Årets Entreprenør af Anmeld Håndværker.

På siderne her kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde og se eksempler på løsninger fra totalentrepriser til mindre opgaver – og du kan også se, hvad vores kunder synes om os. Kontakt os gerne for at høre, om vi også kan finde en løsning til dig.

Venlig hilsen
Dennis Schier
+45 26 27 10 20